Terug

Praktijkexamen Radarbrevet

Beschrijving van het examen:

Duurtijd van het examen: 30 minuten tot 1 uur

Prijs: €150,00 per examenkans (slechts €50,00 indien korting) *

Locatie: Klein - Willebroek (Andere locaties op aanvraag)

Leg het praktijkexamen af voor het behalen van een Radarbrevet. Bij ons wordt het examen altijd individueel afgelegd. Hierdoor kunnen wij ook niet garanderen dat wij het examen kunnen plannen op dezelfde dag als uw voorgaande praktijkles.

Wij adviseren elke kandidaat ten strengste om vooraf de gepaste praktijkopleiding te volgen vooraleer aan het examen deel te nemen! Hiervoor beschikken wij bij privélessen over een aangepaste formule voor het Radarbrevet. Check voor meer informatie deze website of contacteer on via vaarschool@varenmetplezier.be!


* Indien u vooraf bij ons een praktijkopleiding heeft gevolgd bestaat de kans dat u in aanmerking komt voor een korting. (Zie bij korting hieronder)

Voorwaarden korting:

Heeft u bij ons een privéles Radarbrevet van minimaal 2 uur besteld? Dan krijgt u één examenkans met een korting van 100 euro!

Let op! De hierboven vermelde korting kan maar worden toegekend aan één kandidaat per aangekochte formule!

Hoe inschrijven?

Gelieve via de knop hieronder te gaan naar het inschrijvingsformulier. Na ontvangst van uw inschrijving nemen we zo snel als mogelijk met u contact op om samen het examen te plannen.

Inschrijven